BNC Customz

Reconditionare Faruri Brasov

In inima orasului

Reconditionare Faruri Brasov

Pentru partea de detailing auto utilizam doar produse profesionale de la Chemical Guys, Koch Chemie, Meguiar’s, Gyeon, Nanolex. In ceea ce priveste foliile utilizate pentru colantari, acestea sunt Avery Dennison, Oracal, Hexis. Asadar, folosim doar marci recunoscute, profesionale, si care au durabilitate in timp. Doar astfel putem asigura atat satisfactia clientilor nostri, cat si garantia lucrului bine facut.

Daca ati optat pentru o colantare integrala a autoturismului, aceasta dureaza de regula aproximativ 2 zile lucratoare. Va vom comunica toate informatiile de care aveti nevoie in momentul in care ne veti contacta. Pe de alta parte, colantarea partiala depinde de suprafata ce este necesar sa fie acoperita, de aceea, timpul variaza. Asadar, va invitam sa ne contactati pentru a afla cu exactitate timpul de executie in functie de tipul serviciului pentru care optati.

Lucram cu doua tipuri generale de folii: de protectie, menite sa asigure o viata mai lunga a vopselei, protejand-o de zgarieturi, murdarie si avand o suprafata hidrofoba, ce nu permite apei sa patrunda. Al doilea tip de folii sunt cele menite efectelor vizuale, care la randul lor se impart in trei categorii: lucioase, mate si cu efect de imitatie carbon.

1240

Clienti multumiti

5 ani

Experienta

1500

Colantari

Detailing Auto Brasov

Alege serviciile noastre

Cu peste 5+ ani de experienta pe piata auto din Marea Britanie, ne dorim sa recreem mediul propice pentru scalarea acestui model de afacere si in Brasov. Va asteptam cu servicii si produse de calitate, pentru un rezultat satisfacator si de durata!

Colantari Auto

Foliile utilizate vor genera un efect deosebit de upgrade vizual!

Detailing de Exterior

Fie ca este vorba de polisare sau de alte operatiuni, va asteptam!

Detailing de Interior

Aceasta operatiune presupune curatarea si igienizarea interiorului masinii.

FEEDBACK

Ce spun clientii nostri

Reconditionare Faruri Brasov

ce inseamna

Detailing facut bine

Un detailing auto efectuat cu profesionalism te poate scapa de zgarieturi, bitum, rasina de pe caroserie sau alte efecte ale trecerii timpului, precum matuirea. Iar prin serviciul de reconditionare faruri Brasov te asiguri ca acestea vor emite din nou lumina corect. Iar o curatare interioara riguroasa poate asigura un mediu confortabil si mentine starea de sanatate. Pentru ca, de cele mai multe ori, fie ca ne place sau nu sa recunoastem, masina a devenit o a doua casa pentru multi dintre noi.

Pentru informatii si programari, va asteptam sa ne contactati la (+40) 723 051 600 sau prin email la office@bnc-customz.ro! Alternativ, ne puteti scrie apasand butonul de mai jos:

CUM FUCTIONEAZA

Colantari auto in 4 pasi

Fie ca este vorba despre colantari integrale sau partiale, sau despre detailing auto de exterior sau de interior, sunt patru etape pe care le respectam intotdeauna:

Contact BNC
01
Contact Initial
Ne contactezi si ne expui serviciile pentru care doresti sa optezi, iar noi te vom informa cu privire la ce oferim.
Reconditionare Faruri Brasov
02
Obtine o oferta de pret
Iti vom comunica oferta de pret in functie de serviciile solicitate si de timpul acestora de executie
Reconditionare Faruri Brasov
03
Efectuare servicii
Se aduce masina in atelierul nostru iar noi vom incepe procedurile de colantare sau detailing auto.
Reconditionare Faruri Brasov
04
Rezultatul
Iti vom preda masina pe baza unu proces verbal de predare-primire, conform legislatiei in vigoare.
Call Now Button