Servicii

Polish Auto Brasov

5

ani
experienta

De ce sa ne alegi

Polish Auto Brasov

Suntem o echipa tanara si dinamica, pasionata de imbunatatirea aspectului autoturismelor! Iti putem oferi:

Seriozitate

Calitate

Promptitudine

Preturi Corecte

Colantari Auto

Foliile cu care lucram detin o varietate mare de modele si culori. De asemenea, partile componente ale caroseriei, precum oglinzile, manerele usilor, farurile, stopurile etc. sunt demontate inainte de colantare. Aceastra procedura asigura o mai buna calitate a colantarii.

Pentru oferte personalizate: Solicita o oferta de pret

Ce iti doresti pentru masina ta?

Servicii de calitate pentru
autoturisme

CONTACTEAZA-NE

Solicita o oferta


  SA

  CRESTEM

  IMPREUNA

  UPGRADE VIZUAL

  Calitate garantata

  Alatura-te si tu celor peste 1200 de clienti multumiti! Alege serviciile noastre si ofera un nou look masinii tale! Te asteptam cu servicii profesionale de polish auto Brasov, reconditionare faruri, colantare auto partiala sau integrala, precum si curatare tapiterie. Echipa noastra este formata din personal specializat si cu experienta, toate modificarile realizandu-se in cadrul atelierului nostru.

  Polish Auto Brasov

  Este un serviciu de calitate, prin care se obtine un aspect placut al autoturismului, aproape ca nou. Prin operatiunea de polish se pot indeparta zgarieturile fine si se pot corecta portiunile in care vopseaua s-a matuit.

  Curatare Tapiterie Brasov

  De asemenea, oferim un serviciu complet de curatare a tapiteriri auto. Indiferent daca este vorba despre material textil sau piele, avem solutia optima pentru orice situatie. Folosim doar produse de calitate, pentru a putea garanta rezultate optime. De aceea, va invitam sa incercati acest serviciu, pentru a va convinge.

  Call Now Button