Colantare Auto Brasov

Colantare Auto Brasov

Oferim servicii care au ca rezultat un design deosebit si elegant pentru masini de toate dimensiunile. Solutiile noastre reprezinta o alternativa a vopsitului integral sau pe parti. In cazul in care doriti sa optati pentru o colantare integrala, aceasta poate reda aspectul initial al autoturismului dumneavoastra. Cu toate acestea, in cazul in care exista parti ale caroseriei afectate de rugina la un nivel mai profund, recomandarea noastra este de a se reconditiona partile in cauza inainte de aplicarea foliilor. Inainte de procedura de colantare, se va degresa suprafata caroseriei pentru a asigura un timp de viata indelungat al procedurii.

Colantare Auto Brasov
Detailing Auto Brasov

Va confruntati cu zgarieturi fine ce nu pot iesi dintr-un polish? Ori vi se pare ca pretul pentru o vopsire integrala este peste bugetul dumneavoastra? Nici o problema! La noi, colantarea auto integrala se realizeaza dintr-o singura bucata. In acest fel, evitam eventualele bule de aer ce se pot forma, de asemenea se evita imbinaturile. Va asteptam sa va convingeti!

Alegerea va apartine. Noi va putem pune la dispozitie informatii cu privire la caracteristicile fiecarui tip de folii pentru ca dumneavoastra sa puteti lua o decizie potrivita. Tipul de folie adeziva mata sau lucioasa se poate aplica fara probleme pe orice tip de suprafata, precum: plastic, tabla, lemn, metal etc.

Va putem oferi un tip special de folie de protectie a caroseriei, care este invizibila dar care va poate feri de neplaceri. Mai exact, daca doriti sa va protejati masina de zgarieturile pietrelor cu care ia contact, sau de anumite persoane ,,binevoitoare” care aleg sa o zgarie cu cheia.

Tipuri de colantari auto
  • Timp de executie scurt
  • Echipa de profesionisti
  • Materiale si produse de calitate
  • Durabilitate extinsa a rezultatului in timp
  • Varietate de tipuri de folii auto din care puteti alege
  • Garantia unui rezultat satisfacator si conform asteptarilor

O mare provocare al profesionistilor care asigura servicii de colantare auto este suprafata si formele acesteia. Un autoturism cu forme curbate diverse creste gradul de dificultate al manoperei. Cu toate acestea, BNC Customz are experienta necesara pentru a putea aplica folii atractive si de calitate pe orice tip de suprafete.

Colantare Auto Brasov – In general, vorbim de colantare integrala si partiala. Procedeul integral presupune acoperirea intregii suprafete a carosabilului cu folia aleasa de client, in vederea schimbarii aspectului general. Pe de alta parte, procedura partiala se refera la stilizarea anumitor parti ale caroseriei, precum oglinzi, aripi, portiere, spate, sau doar portiuni din acestea. La noi puteti opta pentru orice varianta doriti! Daca doriti sa colaboram, contactati-ne.

Call Now Button