Folii auto omologate R.A.R.

Orice conducator auto care isi doreste montarea foliilor pe geamurile masinii trebuie sa respecte legislatia in vigoare. Adica, folia aplicata trebuie sa fie certificata RAR si mai ales, sa fie aplicata de un specialist autorizat de RAR. Se va tine cont si de respectarea vizibilitatii si a gradelor de opacitate atunci cand se realizeaza montajul. Daca nu sunteti sigur, ne puteti solicita informatii. Suntem autorizati si suntem la curent cu legislatia in vigoare in ceea ce priveste montarea foliilor omologate RAR. Daca alegeti sa efectuati acest serviciu la noi, puteti sta linistit. In cazul in care sunteti oprit de RAR, veti putea furniza toate informatiile legale ce va vor fi solicitate si veti evita o amenda!

Cel mai simplu raspuns este da, insa doar folii omologate anti-efractie. Cele solare au o opacitate mult prea mare si veti depasi cu siguranta limitele legale. Practic, geamurile laterale din fata trebuie sa aiba o transparenta de minimum 70%. Din fabrica, orice masina vine deja cu o transparenta de 75-85%. Doar foliile antiefractie au o opacitate de 5% si astfel va veti situa intr-un cadru legal.

Suntem parteneri autorizati GLobal si montam folie auto GLobal originala si omologata RAR pentru orice tip de autoturism coupe, berlina, break, SUV ori hatchback.

In teorie, poti achizitiona si monta singur foliile si sa le omologhezi ulterior. In practica insa, acesta este un proces atat de birocratic si de costisitor, incat nu merita. In plus, nici macar nu vei avea garantia ca la sfarsit, omologarea va fi aprobata. De asemenea, exista anumite firme ce monteaza folii omologate RAR, insa fara a avea si autorizatia sa le monteze. Verifica intotdeauna pe site-ul oficial RAR daca service-ul sau specialistul la care mergi are dreptul legal de a aplica folii pe masina ta.

Despre foliile auto GLobal
  • Asigura un aspect placut automobilului
  • Va protejeaza de disconfortul termic
  • Ingreuneaza efractia
  • Retine cioburile in caz de accident

Geamurile laterale din spate si luneta nu sunt considerate esentiale pentru vizibilitatea din interior daca masina are oglinzi exterioare pe ambele parti. Daca acestea au o transparenta modificata fata de cea stabilita prin marcajul de omologare atunci stratul ulterior trebuie sa fie uniform. Desi modificarea transparentei nu se trece in cartea masinii, atelierul ce efectueaza montajul este obligat sa elibereze o licenta.

Folii auto omologate R.A.R. Brasov – Licenta este emisa de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Roman. La ITP se verifica intotdeauna eticheta ce contine marca de omolograe a geamului, dar si gradul de transparenta al acestuia. Te asteptam la BNC Customz pentru aplicare Folii auto omologate R.A.R. Brasov intr-un cadru legal si profesionist!

Call Now Button