Detailing Auto interior Brasov

Detailing Auto Interior Brasov

Realizam degresarea tapiteriei din materiale textile, piele sau chiar Alcantara. De asemenea, prin produsele pe care le utilizam, se poate realiza si dezinfectarea acesteia. Deoarece masina a ajuns sa ne fie ca o a doua casa, si petrecem destul de mult timp in trafic, este important sa ne asiguram ca interiorul acesteia este curat si igienizat.

Procedeul complet include, pe rand, tratarea tapiteriei scaunelor, ale banchetei, ale fetelor de usi si a plafonului. De asemenea, mochetele, portbagajul si consola centrala sunt, la randul lor, curatate si dezinfectate. Urmam intotdeauna standarde inalte de calitate, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura.

Aplicam proceduri de aspirare, samponare, degresare si reconditionare tuturor elementelor de interior. Aceste proceduri sunt necesare deoarece doar astfel se poate indeparta praful, petele, parul de animale si murdaria. Va readucem interiorul masinii la viata.

Atentia la detalii

Atentia pentru detalii este vitala. Doar astfel ne putem asigura ca rezultatul final este cel scontat. Prin produse de calitate aplicate cu atentie, in toate locurile in care este nevoie. De asemenea, putem asigura sanitizarea sistemului de climatizare, care se realizeaza cu un aerosol special. In acest mod, se vor elimina toate mirosurile neplacute.

Detailing Auto interior Brasov

Aspirare, curatare, samponare si uscare

Detailing Auto interior Brasov

Primul pas in realizarea unui detailing auto interior Brasov cu adevarat profesionist este aspirarea cu un aparat profesional. Ulterior, se realizeaza pregatirea suprafetelor textile pentru pasii urmatori, prin frecarea cu anumite perii speciale sau prin utilizarea pistolului cu aer.

Urmatorul pas este curatarea petelor si a depunerilor grase de pe mocheta, volan, bord sau tapiterie. Nu in ultimul rand, samponarea, limpezirea si uscarea ne asigura ca finalizam aceasta operatiune in mod profesional.

Daca va intereseaza acest serviciu, va invitam sa ne contactati!

Protectie textila si tratament piele

Protectia textila se foloseste pentru a actiona ca un scut impotriva murdariei, pe termen lung. In ceea ce priveste pielea, aceasta se poate deshidrata cu timpul si poate suferi fisuri. Pentru a preveni aceste neajunsuri, aplicam curatatori speciali si tratamente specifice.

Elasticitatea pielii si aspectul sau natural pot fi redate cu ajutorul unor substante cu PH neutru.

Detailing Auto interior Brasov
Call Now Button