VA OFERIM

Detailing Auto Exterior Brasov

Detailing Auto Exterior Brasov

Motive sa apelezi la noi

Ingrijirea masinilor este extrem de importanta, atat la exterior cat si la interior. Daca o spalare ocazionala ne ajuta sa mentinem masina curata, detailing-ul profesional de exterior ne poate ajuta sa redam acesteia stralucirea initiala. Prin operatiunea de polishare, se pot elimina zgarieturile fine de la suprafata caroseriei. Astfel, te putem ajuta sa obtii rezultatele dorite. Polisham faruri, ornamente de inox, crom sau chiar plastic, decontaminam geamurile si spalam exteriorul cu sampoane de calitate inalta. De asemenea, putem decontamina geamurile, iar uscarea se realizeaza cu laveta de uscare sau cu aer comprimat.

Reconditionare Faruri

Prin serviciul de reconditionare faruri, ne asiguram ca le putem reda stralucirea. Odata cu trecerea timpului, si afectate fiind de conditiile meteo, suprafata farurilor se poate zgaria sau matui. Acest aspect conduce automat la o diminuare a fazei scurte, a pozitiilor si a fazei lungi, atunci cand suntem in trafic. Farurile se pot reconditiona, iar la noi veti gasi acest serviciu! Daca doriti sa incercati, sau aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati!

Detailing Auto Exterior Brasov

Lista serviciilor detaliate

La BNC Customz, punem intotdeauna accentul pe calitate. De aceea, am ales sa oferim o gama variata de servicii ce tin de detailing auto exterior Brasov, precum:

  • curatare, protectie si polish jante
  • decontaminare cu argila
  • degresare lac exterior cu izopropilic
  • restaurarea stralucirii farurilor (polish)
  • decontaminare geamuri
  • curatare si decontaminare plafon
  • vopsire elemente din plastic (culoarea neagra)
  • curatare bitum
  • spalare si uscare exterioara

Masina poate arata ca noua

Exista o multitudine de factori exteriori care, cu timpul, ajung sa dauneze caroseriei. Vopseaua se poate matui, apar binecunoscutele zgarieturi fine sau alte pete care nu ies la spalare.

Un serviciu profesional de detailing, aplicat cu regularitate, poate mentine calitatea vizuala a masinii. De asemenea, poate fi o varianta mai accesibila, alaturi de colantare, pentru vopsirea integrala. Va asteptam pe strada Lunga nr. 79 cu oferte de preturi personalizate in functie de nevoi!

Detailing Auto Exterior Brasov
Call Now Button